Eko kamp Fruška gora

Jedinstvena oaza na Fruškoj gori, u podnožju Stražilova, na 70 kilometara od Beograda i 17 od Novog Sada – Eko kamp Fruška gora – nastao je sa ciljem da svojim posetiocima ponudi uređen prostor za odmor, druženje i zabavu u prirodi.

 

 

Eko kamp Fruška gora po svojim karakteristikama namenjen je različitim potrebama svih posetilaca. Onima koji žele da borave u uređenoj prirodi u kojoj postoje sve neophodne usluge, onima koji žele da dožive kamperski život u šatorima i kamp prikolicama, iskusnim kamperima kojima je boravak „pod vedrim nebom“ način života, mališanima koji boraveći u kampu mogu da istražuju prirodu i nauče osnovne trikove života u prirodi.

Posebno smo ponosni na negovanje kamperskih aktivnosti koje su nepravedno pomalo zaboravljenje u našoj zemlji. Kampovanje je idealna prilika da se potpuno izmestite iz svakodnevice i iskustite, barem na nekoliko dana, život u prirodi i u saglasju sa prirodom. Buđenje uz miris trave, cvrkut ptice, celodnevni boravak u prirodi i završetak dana napolju, na svežem vazduhu, sigurno jeste najbolji način da doživite prirodu u pravom svetlu.

S obzirom da se prostire na 20 000 kvadratnih metara, a da ograđenost tog prostora nudi željenu privatnost, kamp je idealno mesto za kreativne i inovativne proslave u prirodi. Organizujte rođendane, tim bildinge, devojačke večeri i druge vrste proslava koristeći stolove i klupe i postavljene roštilje.

Za potpunu udobnost, kamp poseduje kompletan sanitarni čvor, tuš kabine, veš mašine, što je posebno važno posetiocima koji ostaju duže.

Radno vreme Eko kampa Fruška gora je od sedam časova do 21 čas i u tom periodu možete doći da odaberete jednu od naših usluga.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: