Eko farma Milanović

Na istočnoj strani Srbije, oko 18 kilometara od Despotovca, u selu Lipovica nalazi se ''Eko farma Milanović''. Smeštaj raspolaže sa 3 studijska apartmana, kapaciteta do 12 gostiju, kao i 3 gostinske sobe koje mogu da prime do 9 gostiju.

 

 

Svi apartmani imaju sopstveni ulaz i terasu. Svaki apartman ima 4 kreveta, sopstveno kupatilo, čajnu kuhinju, TV, internet, podno grejanje. Svaki apartman ima 4 kreveta.

Sve sobe imaju po 3 kreveta, TV, internet, centralno grejanje, zajedničko moderno prostrano kupatilo kao i odvojen toalet.

Ceo prostor kuće je ostavljen gostima na raspolaganje – veliki dnevni boravak sa kaminom, kuhinja za samostalno spremanje hrane, eksterna terasa u staklu sa pogledom na okolinu kao prostor za ručavanje i sedenje.

Hrana koju pripremamo je organska, proizvedena na našoj farmi, po savremenim standardima, bez pesticida i drugih otrova. U sklopu farme nalazi se bašta u kojoj gajimo organsko povrće, koprive i slično.

U sklopu boravka našim gostima pripremili smo mnogobrojne aktivnosti poput jahanja konja, rentiranje bicikala, organizovanje šetnji po markiranim stazama različitog intenziteta, paraglajding, jeep offroad ekskurzije po netaknutoj prirodi resavskog kraja (vrh Beljanice, vodopad Prskalo, Gornjačka klisura, Resavska pećina..).

U blizini su i dva proverena poletišta za paraglajding: Krilaš i Vukan. Vukan i Beljanica pružaju odlične mogućnosti i za ljubitelje alpinizma. U našoj neposrednoj okolini nalazi se veliki broj kulturnih, istorijskih i prirodnih spomenika poput manastira Manasije, Resavske pećine, vodopada Lisine i Prskala, Krupajsko vrelo, Gornjačka klisura, prašuma Vinatovača…

 

Lokacija:

Mesto: Destinacije: