EKO Apartmani

Eko Apartmani nalaze se u Bačkom Petrovcu na samo 21 kilometara od Novog Sada i 110 kilometara od Beograda.

 

 

Apartmani i sobe pripadaju prvoj kategoriji sa četiri zvezdice, svaka jedinica ima svoju terasu, zasebni ulaz i parking prostor. Sobe su u celosti izgrađene od drveta, drvo svojom stukturom, bojom i mirisom pozitivno utiče na zdravlje i raspoloženje, i kao takvo važi za najzdraviji građevinski material.

Sadržaj soba i apartmana:

Jednokrevetna/dvokrevetna soba – DRVENICA (20m2): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofa na razvlačenje, sto sa stolicama, TV sa kablovskim programom, Wi-Fi internet, klima, frižider, KETLER (aparat za prokuvavanje vode za čaj ili kafu), kupatilo sa toaletom (tuš, fen), terasa sa garniturom za sedenje.

Apartman sa jednom spavaćom sobom (30m2): dnevni boravak sa garniturom za sedenje (dve sofe na razvlačenje), odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, mini kuhinja, frižider, sto za ručavanje sa četiri stolice, TV sa kablovskim programom, Wi-Fi internet, klima, kupatilo sa toaletom (tuš, fen), dve terase sa garniturom za sedenje.

Lux Apartman sa dve spavaće sobe (60m2): dnevni boravak sa garniturom za sedenje(sofa na razvlačenje), dve odvojene spavaće sobe(jedna soba sa francuskim ležajem i jedna soba sa dva odvojena ležaja), komplet opremljena kuhinja(šporet, mašina za pranje suđa, aspirator), špajz, frižider sa zamrzivačem, pribor za peglanje, sto za ručavanje sa četiri stolice, TV sa kablovskim programom, Wi-Fi internet, klima, kupatilo sa toaletom (tuš, fen), terasa sa dve garniture za sedenje.

Takođe, gosti besplatno mogu da koriste roštilj, dve letnje zajedničke terase, dvorište, igralište za decu i 5 biciklova.

Lokacija:

Mesto:

Adresa:
  • 21470 Bački Petrovac, Šafarikova 14

Pogodnosti:

  • Cena
  • Parking
  • Klima uređaj
  • WiFi
  • TV
  • Preporučljivo za porodice sa decom

Cena po noćenju od 25

Kontakt:


Prijavite problem sa smeštajem