Drinska Oaza

Apartmani Drinska oaza nalaze se u mestu Velika Reka u blizini Malog Zvornika, na samoj obali Zvorničkog jezera. Zbog neposredne blizine magistralnog puta Ljubovija - Mali Zvornik, predstavlja idealno mesto za odmor od napornog puta. Univerzalan sadržaj koji nudi gostima Drinske oaze odlična je preporuka za čitavu porodicu: plivanje u jezeru i bazenima koji se nalazi u okviru apartmana, čamci za ribolov, molovi, letnjikovaci sa roštiljem...

 

 

Apartmani poseduju terase sa pogledom na jezero, a gostima je na raspolaganju i veliki dnevni boravak sa total TV-om, internetom i prostorom za društvene igre, kao i kompletno opremljena zimska i letnja kuhinja, tako da postoje svi uslovi za samostalno pripremanje hrane. U neposrednoj blizini se nalaze dobro snabdevene prodavnice kao i manji restoran. Za nabavku svežeg mesa postoje mesare u M. Zvorniku kao i hiper market.

U prostranom dovorištu, prepunom cveća, izgrađeni su bazeni, pored kojih se nalaze ležaljke za sunčanje, a gosti mogu uživati i ručati u hladu prostranih letnjikovaca. Ovako bogat sadržaj obezbeđuje aktivan i ispunjen odmor za svakog člana porodice, pa budite sigurni da ćete se iz Drinske oaze vratiti prepuni lepih utisaka.

Broj kreveta: 34

Broj soba: 8 APP (1x2k, 2x3k, 2x4k, 3x6k) terase sa pogledom na Drinu

Broj kupatila: 10

Način grejanja: centralno-pelet grejanje

Opremljenost: Dve funkcionalno odvojene kuće, dve letnje kuhinje, dva bazena plus dečji bazen, dva letnjikovca sa pečenjarom, dva mola, dva čamca, splav, betonska plaža, TV, internet, parking.

Udaljenost od grada: 17 km od Malog Zvornika, 20 km od Ljubovije

Aktivnosti: Plivanje, ribolov, veslanje

Znamenitosti: Zvorničko jezero, Drina, Soko grad, manastir Čitluk, Radaljsko jezero, Radaljska Banja, Mačkov kamen, Mali i Veliki grad, Rimski most

Lokacija:

Mesto: Destinacije: