Crystal Hotel

Hotel Crystal, sa svoje 44 sobe, obezbeđuje vrhunsku uslugu i inspirativne pogodnosti za Vaš boravak, uključujući poznati restoran Pupin, restoran na vrhu hotela The View i 3 sale za konferenciju. Hotel Crystal is nalazi u ekskluzivnom rezidencijalnom delu Beograda, nedaleko od hrama Svetog Save.

 

 

Kristal apartman je dragi kamen Kristal hotela. Prepoznatljiv je po svom masivnom konceptu koji Vas vodi od umetnički osmišljene sobe za spavanje, preko modernog dnevnog boravka pa sve do poslovno uređene rade sobe, neophodne svakoj poslovnoj osobi. Ovaj apartman je opremljen očaravajućim kupatilom koje u sebi sadrži i masažnu kadu, savršen za odmor posle dugog, napornog dana.

U prostorijama Kristal Hotela možete pronaći savršenu kombinaciju modernog ambijenta, odlične hrane i veliki izbor pažljivo odabranog vina kao i odličnu uslugu u novom redizajniranom Pupin restoranu.

Restoran je otvoren za doručak, ručak i večeru svakog dana od 6:30 ujutru do 11:00 uveče.

Takođe, naša terasa na vrhu hotela ima jedinstven pogled na Beograd i predstavlja savršeno mesto za uživanje.

Na sedmom spratu hotela nalazi se restoran “The View”, otvorenog tipa sa panoramskim pogledom na grad. U “The View” možete pronaći savršenu kombinaciju modernog ambijenta, odlične hrane i veliki izbor pažljivo odabranog vina i posebnih koktela.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: