Capital Garni Hotel

Capital Hotel Garni, kategorisan sa 4 zvezdice, nalazi se u strogom centru grada, neposredno uz Knez Mihailovu ulicu, omiljenu beogradsku destinaciju za šetnju i šoping, i na tri minuta hoda od Kalemegdana.

 

 

Smeštaj raspolaže sa 36 soba koje sadrže TV sa kablovskim kanalima, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, pribor za spremanje kafe i čaja u sobi, mini bar, pribor za higijenu i papuče.

Naš hotel predstavlja mirnu oazu u samom centru svih dešavanja u Beogradu. Pored luksuznog smeštaja u moderno dizajniranom prostoru, nudi ponešto za svakog gosta, bilo da dolazite poslovno ili je u pitanju privatna turistička poseta. Ukoliko ste ljubitelj urbanog dizajnerskog enterijera i sofisticiranog ambijenta, a želite da iskoristite sve prednosti smeštaja u centralnoj gradskoj zoni, naš hotel je pravi izbor za Vas.

Hotel ne poseduje privatan parking već se nadomak hotela nalaze 2 garaže koje se naplaćuju po satu, jedna u šoping centru „Rajićeva“, a druga „Obilićev venac“.

Uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu i pronađite svoje mesto u jednoj od naših konfornih soba. Tu smo da Vaš boravak učinimo nezaboravnim!

Lokacija:

Mesto: Destinacije: