Brvnare Nagramak

Brvnare Nagrmak se nalaze u mestu Sekulići u Zaovinama, uređene u planinskom stilu sa prelepim terasama i prirodom koja ih okružuje. Uređeno igralište za decu sa toboganom, ljuljaškama i klackalicama čini naš smeštaj pogodnim i za miran odmor sa decom u planini. Mitrovac je udaljen 5 kilometara a toliko ima i do jezera u Zaovinama.

 

 

Smeštaj raspolaže sa 4 brvnare a maksimalan kapacitet brvnare je 8 osoba. Svaka brvnara ima dva sprata i raspolaže dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom u prizemlju. Na spratu su dve sobe. Jedna je trokrevetna a jedna sa francuskim i još jednim ležajem. Ispred brvnare je velika terasa. Sve je komplet opremljeno. U dvevnom boravku je TV prijemnik sa Polaris satelitskim paketom kanala. U svim brvnarama je dostupan besplatan bežični internet.

Fantastična lokacija koje naše četiri brvnare imaju, odmah uz ski-stazu, kao i lepo uređen enterijer u planinskom stilu, doprineće da kod nas provedete najlepše trenutke odmora. Ovde ćete podjednako uživati tokom čitave godine, jer svako godišnje doba ima svoje prednosti i lepote.

Brvnare se nalaze u centru nacionalnog parka, na Tara planini, u Sekulićima u neposrednoj blizini ski-staze Nagramak. To je sjajna polazna lokacija za obilazak Tare i njenih prirodnih bogatstava.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: