Apartmani Oko

Apartmani Oko, ulica Nikole Altomanovića br. 124, su smešteni u naselju Palisad. Ovaj miran kraj sa obiljem zelenila, udaljen je od centra Zlatibora svega 900 metara.

 

 

Blizina restorana, prodavnice, pekare, mesare, olakšaće Vam dnevno snabdevanje. U blizini apartmana je park za decu i teretana na otvorenom za rekreaciju odraslih.

Za ljubitelje šetnje odlično je povezan sa kružnom šetačkom stazom, kao i trim stazom Karaula. Komforni apartmani, rađeni od prirodnih materijala, su locirani u velikom, uređenom dvorištu.

Mali broj smeštajnih jedinica nudi vam mir i privatnost. Za goste je obezbeđen natkriveni parking koji se redovno održava.

Apartmani su na 1. spratu porodične kuće i imaju zaseban ulaz. Tokom zime i hladnih dana obezbeđeno je centralno grejanje.

Apartmani su površine 40 m2 i sastoje se od: spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka, kuhinje, natkrivene terase i kupatila sa tuš kabinom.

Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, flat screen TV, satelitske kanale, DVD i fen. Bežični internet je dostupan u svim prostorijama.

Mogu se smestiti do 4 osobe.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: