Apartman kod Pere

Apartman kod Pere se nalazi u centru Negotina, na 300m od pešačke zone, ali u mirnom kraju, na drugom spratu stambene zgrade.

 

 

Apartman poseduje dve međusobno povezane sobe, u jednoj sobi nalazi se bračni ležaj za 2 osobe i trosed na razvlačenje za 2 osobe ,a u drugoj sobi trosed na razvlačenje. Smeštaj sadrži i kuhinju, hodnik, kupatilo i terasu.

Funkconalno je potpuno opremljen, poseduje klimu, TV, opremljenu kuhinju (šporet, frižider sa frizom, sudopera, kuhinjski elementi, sto za ručavaje), sopstveno etažno grejanje, WI FI, TOTAL TV, renovirano kupatilo i terasu.

Parking je ispred zgrade i NE NAPLAĆUJE SE. PUŠENJE U APARTMANU NIJE DOZVOLJENO (dozvoljeno je na terasi). KUĆNI LJUBIMCI NISU DOZVOLJENI!

Napominjemo da posedujemo i apartmane na RAJAČKIM PIMNICAMA, jedinstvenom kompleksu vinskih podruma koji datira iz 18.veka i na listi je UNESCO-a.

Kao neko sa dugogodišnjim iskustvom pružanja usluga smeštaja i hrane u apartmanima Smeštaj C`est La Vie – Rajačke pimnice i pimnici C`est La Vie na rajačkim pimnicama(jedinstveni kompleks vinskih podruma,datira iz 18.veka,na listi za UNESCO), verujemo da će Vam boravak kod nas biti jako prijatan. Nakon toliko godina rada u turizmu, naučeni iskustvom, znamo šta je gostu potrebno da se oseća prijatno i ugodno. Možemo Vam organizovati i posetu pimnicama i pokazati Vam naš vinogradarski kraj po čemu je negotinska Krajina jako poznata.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: