Apartman Biljana

Apartmani i studio “Biljana” nalaze se u centru Sokobanje, u ulici Miladina Živanovića 44. Preko puta centralnog gradskog parka, 2 minuta od šetališta i inhalatorijuma u okviru Specijalne bolnice “Sokobanja”, poznatije kao stari zavod.

 

 

Smeštaj se sastoji iz dva apartmana i dva studija, a gostima je na raspolaganju i dvorište ispred kuće. U neposrednoj blizini, na samo par minuta, sa desne strane je hotel “Zdravljak” sa sportksim terenima, kao i sa leve Spa centar “Sokoterme”.

Apartman 1 nalazi se u prizemlju i u svom sastavu ima: dve spavaće sobe (dvokrevetne), dnevni boravak (ležaj na razvlačenje), kuhinju (opremljenu posuđem), trpezariju, kupatilo, terasu, pristup garnituri u dvorištu, wi-fi internet, tv-kablovsku, parking mesto.

Apartman 2 nalazi se na prvom spratu i u svom sastavu ima: dve spavaće sobe (dvokrevetne), dnevni boravak, kuhinju (opremljenu posuđem), kupatilo, terasu, wi-fi internet, tv-kablovsku, parking mesto.

Studio 1 nalazi se na prvom spratu i u svom sastavu ima: spavaću sobu (3 kreveta), kuhinju – trpezariju (opremljenu posuđem), kupatilo, terasu, tv-kablovsku, wi-fi internet, parking mesto.

Studio 2 nalazi se u prizemlju i u svom sastavu ima: spavaću sobu (francuski ležaj), čajnu kuhinju, kupatilo, pristup garnituri u dvorištu, wi-fi internet, tv-kablovsku, parking mesto.