A Hoteli – Hotel Izvor

Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje.

 

 

Hotel raspolaže sa 8 komfornih jednokrevetnih soba, 45 soba sa francuskim ležajem, 36 standardnih dvokrevetnih soba sa dva odvojena ležaja, 60 prostranih superior soba koje imaju dnevnu i spavaću sobu, 11 apartmana, koje odlikuje izuzetan komfor i ambijent kao i 5 superior apartmana površine od 70 – 105 m² i velikom terasom površine 30-70 m2.

Osnovni sadržaj smeštajnih jedinica je TV, besplatan internet, posluga u sobi, usluge pranja i peglanja, pogled na park, terasa, air condition, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef, direktna telefonska linija, pegla+daska, bade mantil i kućne papuče. Gostima je obezbeđen parking.

SPA & Wellness obuhvata deset unutrašnjih I spoljašnjih bazena sa prirodnom mineralnom vodom, bio saunu, relaks sobu, finsku suvu saunu, parno kupatilo, rusku banju, tepidarijume, masaze i vichy tretmane.

Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora, naš smeštaj omogućavaja rekreaciju i zabavu u fitness sali, kuglani, a u ponudi su i stoni tenis i bilijar. Van hotela postoji multifunkcionalni teren za mali fudbal i tenis.

Ovaj rizort je pravi izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u prirodnoj mineralnoj vodi, SPA tretmane, masaže i fitness, kao i zabavu u aqua parku.
Ujedno ćete biti u prilici da isprobate raznovrsne gastronomske specijalitete, a obilazak istorisjkih znamenitosti, srednjovekovnih manastira, vinarija, etno sela i pećine učiniće vaš boravak nezaboravnim.

Lokacija:

Mesto: Destinacije: