Vila Krila

Vila Krila je smeštaj o kome se priča, a slike će vam sve same reći. Ako želite da izađete iz okvira i budete posebni, naš smeštaj je pravo mesto za vas. Ako želite da budete drugačiji od drugih i da stvorite uspomene o kojima će se dugo pričati, naša vila je prava lokacija za vas.

 

 

Vila Krila je novo hit mesto, smešteno nadomak Beograda u naselju Lisović u opštini Barajevo. Ova oaza prirode i mira udaljena je samo 25km od centra grada.

Vila je sazdana sa mnogo ljubavi i kreativnost, unutrašnjost vile je malo umetničko delo i kao takva već je privukla pažnju mnogih poznatih televizijskih kuća i novinskih magazina.

Ispred kuće nalazi se veoma originalno “ognjište”, divno mesto u kome možete uz vatru i čašu omiljenog vina i gitaru uživati u magičnom pogledu na zelene šumovite predele i planinu Kosmaj.

Druga lokacija sa koje takođe možete uživati u divnom pogledu je natkriveni balkon od 50kvm, koji je idealan za uživanje čak i u kišnim danima.

Ili je pak Vaš izbor da uživate u panorami, dok se brčkate u bazenu koji se nalazi u sklopu prostranog, lepo uređenog dvorišta. Izbor je samo vaš!

Gostima na raspolaganju je i teren za fudbal, stoni tenis, roštilj, kotlić, cvetni vrt, komforna dnevna soba koju krasi kamin peć, kao i sama pozicija kuće koja nije okružena drugim kućama već samo prirodom, pa predivan pogled ništa ne zaklanja.

Kuća se sastoji od dva nivoa. Na prvom nivou nalazi se dnevna soba, kompletno opremljena kuhinja, spavaća soba sa ležajem za 2 osobe i kupatilo.

Na drugom nivou je komforna dnevna soba, sa dve garniture na razvlačenje, pogodne za spavanje za po 2 osobe. Spavaća soba u kojoj se nalazi veliki francuski ležaj i toalet. Ukupan kapacitet spavaćih mesta je 8.

Gostima je na raspolaganju Wi-FI i parking za više vozila. Dvorište je potpuno ograđeno.

Maksimalni broj osoba za boravak u kući i druženje je 15 osoba.

Moguća je organizacija snimanja reklamnih spotova, događaja i manjih proslava.

Cena najma celog objekta za radni dan iznosi – 120 €
Cena najma celog objekta za dan vikenda iznosi – 140 €

Za veći broj dana specijalni popust!

Dodjite i proverite očekujemo vas!

Lokacija:

Mesto: Destinacije: